Сумський дошкільний навчальний заклад №23
Звіт за 2021 рік
Тимчасовий план на І квартал
М`ясо (М`ясо яловичини дрібношматкове охолоджене, м’ясо свинини дрібношматкове охолоджене, філе куряче охолоджене)
Електрична енерігія
Сир кисломолочний жирність 9 % ; Сир твердий «Чеддер» 45 % жиру в сухій речовині
Яйця курячі
Картопля; Картопля рання; Квасоля біла
Буряк столовий; Буряк столовий ранній; Морква столова; Морква столова рання; Цибуля ріпчаста; Цибуля ріпчаста рання; Капуста білокачанна; Капуста білокачанна рання; Капуста цвітна; Помідори свіжі; Огірки свіжі; Гарбузи свіжі; Кабачки; Селера корінь; Перець солодкий свіжий Білозірка; Зелень кропу, петрушки, цибулі свіжа; Апельсини; Банани; Груша; Яблука; Лимони; Персик; Абрикос; Вишня
Молоко пастеризоване з масовою часткою жиру не менше 2,5 %
Риба свіжоморожена Хек